Car moloz. Car moloz Bucuresti. Car moloz ieftin. Car moloz preturi.

Acest serviciu este creat tocmai pentru persoanele ce dorescsa realizeze amenajari, in casa, gradina, doresc sa schimbe mobila dar doresc la fel de rapid sa scape de molozul ramas.Noi il transportam pentru dumneavoastra la cele mai mici preturi.Noi va putem scapa de molozul vrac, mobila veche, ferestrele vechi de tocarie, electrocasnice vechi sau uzate si multe alte deseuri din aceste categorii

Personalul calificat pentru incarcarea molozului este asigurat de catre noi, fara vreun cost ascuns adaugat la pretul initial. Pentru transporul deseurilor, folosim masini de 3,5 tone, cu volumul de moloz suportat de aproximativ 10 metri cubi(in functie de vehiculul repartizat).

Serviciul de colectare moloz are inclusa in pret ridicarea molozului direct de la locuinta fara vreun aport din partea dumneavoastra, dar si transportul acestuia pana la masinile noastre, si, bineinteles deplasarea acestuia la groapa de gunoi.Pentru molozul ce se ambaleaza in saci de rafie, este bine de stiut ca acestia trebuie sa fie incarcati jumatate, avand  o greutate maxima de 40kg. Acest serviciu este recomandat pentru locatiile unde nu se poate face accesul cu masina pentru ridicarea molozului vrac.

Apelati  la serviciile noastre de transport moloz! Noi va oferim preturi accesibile,raza de acoperire mare(Bucuresti-toate sectoarele + Ilfov) dar si cele mai calitative servicii si eficienta.Seriozitatea, amabilitatea, eficienta si promptitudinea sunt calitatile ce ne definesc!

Politica noastra asigura interventia rapida in orice locatie din orice sector din Bucuresti,inclusiv Ilfov,dispunand de mai multe vehicule speciale pentru transportul molozului.

Pentru detalii suplimentare ne gasiti la pagina de Contact