Evacuare moloz. Evacuare moloz Bucuresti. Evacuare moloz ieftin preturi

Ridicam molozul pentru dumneavoastra din orice sector din Bucuresti, inclusiv Ilfov, fara sa conteze greutatea si il transportam la groapa de gunoi, fara vreo implicare din partea dumneavoastra.

Ridicam molozul de la amenajarile apartamentelor, caselor,sediile spatiilor comerciale sau firmelor dar ridicam si  moloz vrac, in saci de rafie de pana in 40 kg/sac. Va punem la dispozitie transportul molozului ramas in urma modernizarilor, amenajarii sau zugravelilor interioare sau exterioare. Echipa noastra de meseriasi se va ocupa de evacuarea si incarcarea  deseurilor fara sa fie nevoie de implicarea dumneavoastra. Ridicarea se face in saci de rafie, incarcati apoi in vehiculele noastre speciale ce suporta pana la 2000 de kg in vederea aruncarii la groapa de gunoi, in cele mai sigure conditii, neexistand posibilitatea de a polua in vreun fel mediul inconjurator.

Raportul calitate servicii/pret este cel mai bun ,motiv pentru care nu trebuie decat sa ne apelati pentru a va scuti de o munca grea. Evacuarea/ridicarea si transportul se realizeaza rapid si curat!

Transport si ridicare moloz rapid la preturi accesibile indiferent de cantitate.

DETALII LA TELEFON: 0765048996