Daca recent  apartamentul sau casa ta a intrat in renovare, stai in unul din cartierele Drumul Taberei, Apusului, Militari, Crangasi, Giulesti, Ghencea, Uverturui, Gorjului, Lujerului sau Armata Poporului din Sectorul 6 si ai nevoie de o echipa serioasa care sa te scape de molozul nedorit, noi suntem oamenii ideali pentru tine!

Echipa noastra formata din profesionisti iti incarca si transporta molozul pana la groapa de gunoi rapid si eficient fara vreun efort din partea ta! Transportul se realizeaza cu autovehiculele de 3.5 tone echipate special pentru astfel de sarcini, ce pot transporta pana la 2000 de kg de moloz sau alte deseuri asemanatoare ce provin  din lucrari sau renovari!

Noi oferim clientilor nostri servicii de calitate superioara, rapide si prompte la preturi speciale pentru fiecare buzunar.Ne respectam clientii si asta ne face cei mai buni!

Viziteaza pagina noastra de Contact , contacteaza-ne si cere o oferta de pret! Nu ezita sa ne cauti pentru orice problema sau informatii suplimentare!

Transport si ridicare moloz rapid la preturi accesibile indiferent de cantitate.

DETALII LA TELEFON: 0765048996